Първата ми публикация

Здравейте и добре дошли в моя блог! Тук ще споделям и размишлявам за нещата, които са от значение за мен. Темите, от които се интересувам по-специално са автомобилите, психологията – особено отношенията между хората, а и всички останали науки. По професия съм преводач с вече десетилетие опит, семеен.

В хората най-много ценя искреността и борбеността, това са двете качества, които според мен са най-важните за едно човешко същество. Винаги съм се старал да се водя по тях. Атеист съм. Не мога да се идентифицирам с определени политически виждания – с времето видях, че и при комунисти, и при капиталисти, народът все добре не живее.  Пък и да живее, както е в САЩ, то не винаги е за добро. А аз вярвам в добротата, държа се още и за някои идеали. Това, което се надявам е, хората да поумнеят и да започнат да взимат съдбите си в ръцете, да започне да им пука за ставащото около тях. И се старая даже, от време на време, да ги будя.

Това е засега от мен, за в бъдеще обещавам да не бъда толкова голословен и да ви забавлявам поне толкова, колкото ви и натоварвам с (без)смислените си драсканици. Приятен ден!