Младите са във Fitness Pulse

Предстоят абитуриентските балове и несъмнено най-важното за младите е кой ще направи по-силно впечатление. В рода също си имаме завършващ тази година и суетата е на 6. Преди си мислех, че манията по баловете е само при момичетата. Трябва да видите племенника ми и ще сте на друго мнение. Семейството на сестра ми живее в София, където самата тя от години е щастливо омъжена.

За Голямата вечер костюмът е вече на лице, дамата също. И понеже е доста суетен е тръгнал на фитнес. Отида ли на гости при сестра ми, обадя ли се или друго, той все е там, тъкмо отива или се връща.

На мен лично ми се струва малко прекалено, но какво разбирам аз – от един провинциален град. Момчето разказва, че във фитнеса се събират всичките му приятели, тренират, забавляват се, пият кафе. И всичко това не къде да е във фитнес Пулс, в сградата на Емирейтс Арат Резиденс, собственост на Андон Атанасов и Палскал Дойчев, които от години са известни с опита си в луксозния хотелиерски бизнес.H3-1024x456След като обявиха фитнес Пулс за най-добър бранд във фитнес сферата в България за 2013 г., сякаш целият поток от младежки с ентусиазъм се стече натам. Все от повече места, чувам, че това е новата мания. Там стават срещите, свалките, поканите, и освен всичко друго тренировките с индивидуални фитнес програми за сваляне на килограми, бодибилдинг и дори йога курс.

Младите го харесват може би и защото изглежда модерно и доста добре и са готови да заделят немалката месечна вноска. Но кой не обича да ходи на яки местенца, а нека сме откровени, аз също имам фейсбук и виждам как по-младите обичат да се хвалят като се тагват къде са. А май няма по-престижно от това да се отбележиш, че си на фитнес, не другаде, а ми в Pulse.

И газарията е пълна… Гледам го как племенника ми се гласи, като някое момиче – новите маратонки, анцуг последна мода, косата с гел, ланеца на врата. Когато го бъзна: „Нали ще ходиш на Фитнес, не на ревю‟, той отговаря: „Е, да, ама в Пулса‟. 😉

Това ме връща доста години назад и сякаш гледам себе си. Същия бях, само дето ланеца липсваше. Даже си мисля, че ще е супер, да ме вземе като съм в София с него. Току-виж постегна малко тези стари трицепси. Всъщност на мен не ми трябва много. Бързо ще се подмладя с 10 години.