Нещата, които мъжете подаряват, издавали неговата същност. Започнах с една част в предния си блог, където може да проверите романтик, практичен или мъж-мечта сте вие. Сега продължавам с останалите категории. Ще се радвам да ми споделите дали някое от твърденията се отнася и до вас.

Безразличният мъж би подарил химикалка или пък кутия бонбони, закупени в последния момент. Или иначе казано – „отбива номера“. Не че не обича вече половинката си, просто е попаднал в капана на дългогодишна изчерпана връзка, лишена от емоции. А когато не е воден от плам и страст, този мъж често забравя въобще, че предстои или има някакъв празник.

Традиционалистът си пада по класическите неща. Този мъж ще избере за подарък каничка за кафе, чаша за чай или цвете в саксия. Той иска да зарадва човека до себе си с хубав подарък, но често е воден от страх да не сбърка или да не се изложи с избора си, затова залага на класически неща. Ако все пак някога реши да излезе от зоната на комфорт, то със сигурност би се допитал за съвет от някой друг.

Пестеливият мъж пести от всичко, най-вече от подаръци, без значение за кого са. За него това е излишен разход, от който ако има как би се отървал без угризения. Не е задължително той да е ограничен финансово, просто се страхува да не стане такъв. Такъв мъж е способен да избере нещо от магазините всичко по левче, да мине метър с една картичка и цвете, откъснато от някоя градина или дори да преподари някоя своя вещ.

Е, припознахте ли се в някой от типажите?