Моите сериали

Всички гледаме сериали, не го отричайте. Вярно е, че е в момента повечето готини такива са в почивка и чакаме до есента, когато излизат новите сезони, но… нека ви запозная с някои от моите любими продукции. Току виж си харесате нещо и го изгледате преди есента, когато ще ни бомбардират с нови епизоди.

–          The Big bang theory или Теория за големия взрив – Какво да кажа, забавни са ми тези нърдове и начина им наживот. Не случайно актьорите подписаха договор от 6-ти директно до 10-ти сезон.

–          How I met your mother или Как се запознах с майка ви – Да, знам, вече излъчиха последния сезон. И на мен не ми хареса много краят, но какво пък, това не ми попречи да следя всичките 9 сезона.

–          Arrow или Стрелата – До тук с комедиите. Преминаваме към пó екшън тематиката. Сюжетът е готин, както и актьорския състав, но не искам да го издавам за тези, които решат да го гледат. Направо нямам търпение за новия 3-ти сезон през октомври.

–          Once upon a time или Имало едно време – Грабна ме още от пилотния епизод и си го гледам и до днес. Харесвам фентъзи елементи и може би заради това ме впечатли този сериал, заради комбинацията от истина и измислица

–          Da Vinci’s Demons или Демоните на Да Винчи – Страхотна актьорска игра! Сериалът, разбира се, е фикшън, но е премесен с исторически факти, което го прави и образователен. Представени са противоречията между Рим и Флоренция в контекста на Европа и дори Америка. Гледайте, за да разбере какво имам предвид.

–          Game of thrones или Игра на тронове – Има ли списък със сериали, където този да липсва?

–          Black sailes или Черни платна – Ако харесвате горния в списъка, ще харесате и този.

Май стига толкова. Знам, че пропускам още много, затова ще спомена три, които са в моя списък за гледане в скоро време:  Grimm, Almost Human, Agents of S.H.I.E.L.D.